Apartamente si Garsoniere Ieftine de Vanzare in Bucuresti

Topul cuprinde cele mai ieftine locuințe scoase la vânzare din cinci categorii distincte: garsoniere, apartamente cu două și trei camere și case.

10. Proprietarul unei case cu șase camere din cartierul Pantelimon cere 34.999 de euro pentru acest imobil, situat pe ultima poziție a  topului

Potrivit anunțului postat de Coldwell Banker România, casa bătrânească este ”perfectă pentru o renovare completă” sau poate fi demolată, iar pe terenul de 400 mp să fie construită o vilă sau o nouă casă.

9. Pe penultimul loc al topului, în funcție de preț, se află un apartament de trei camere, situat într-o vilă construită în anii ’40. Deși locuința este situată pe Calea Moșilor, viitorii locatari trebuie să o renoveze.

Apartamentul, care se vinde cu 30.000 de euro, potrivit anunțului postat pe titirez.ro, are o suprafață de 87mp, spațiu dublu de depozitare, două încăperi neamenajate la demisol și are acces la o curte de 67 mp.

8. Un apartament cu trei camere, situat la mansarda unei vile de pe Bulevardul Ion Mihalache, se vinde cu 25.000 de euro.

Locuința are o suprafață de 39 mp, nu este racordată la utilități și trebuie refăcută în totalitate. Potrivit proprietarului, cei care vor să facă mansarda vilei de la 0 vor putea racorda apartamentul la toate utilitățile, disponibile în curte.

Tot cu 25.000 de euro se vinde și o casă din apropierea Parcului Carol. Locuința, situată în zona Bd. Cantemir – Bd. Mărășești, are o suprafață de 50mp și un teren de 48 mp.

În ciuda zonei ultracentrale, cei care vor să cumpere casa cu 25.000 de euro trebuie să rezerve un buget mare și pentru renovare. Potrivit anunțului, postat pe portalul imobiliare.ro, locuința are două camere și este racordată la rețelele de canalizare, apă, gaze și curent.

7. Un apartament cu două camere, în zona Giurgiului, se vinde cu 22.000 de euro. Imobilul este racordat la rețeaua de gaze, are centrală termică și se află pe strada Toporași.

Locuința, de 26 mp, la etajul 3/4 al unui bloc construit la începutul anilor ’70, este renovată și amenajată modern, potrivit anunțului postat pe site-ul titirez.ro.

Un proprietar, care a transformat două garsoniere într-un apartament cu două camere, vinde locuința cu 22.000 de euro. Accesul din dormitor în living, baie sau bucătărie se face printr-un spațiu comun.

Apartamentul, cu o suprafață utilă de 31 mp, este finisat și se vinde mobilat, potrivit anunțului de vânzare.

Tot cu 22.000 de euro se vinde un apartament cu două camere din cartierul Pantelimon. Locuința nu are gaze, dar viitorul proprietar poate face racordarea direct de la țeava de lângă ușă.

Locuința are o suprafață utilă de 27,5 mp, debara, boxă și balcon.

6. Un apartament cu două camere, din zona Pieptănari, se vinde cu suma de 20.500 de euro. Proprietarii susțin că au ales să vândă locuința cu acest preț, în ciuda îmbunătățirilor, din cauza zonei, dar și pentru că trebuie să achite un împrumut contractat la bancă.

Apartamentul, de 28,5 mp, situat pe poziția a șasea în top, a fost renovat în 2008, are centrală termică, este contorizat și complet finisat.

5. O casă, situată în apropierea capătului străzii Pucheni, din cartierul Rahova, se vinde cu 19.000 de euro. Potrivit anunțului, locuința, de pe locul patru în clasament, mai are nevoie de finisajele finale: gresie, parchet, faianță. Casa nu este racordată la utilități și nici la rețeaua de canalizare, nu are baie, ci are doar un puț în curte.

Conform anunțului postat de subsidiara locala a companiei Coldwell Banker, la aproximativ 700-800 de metri de proprietate există căi de acces asfaltate, dar de la drumul asfaltat până la casă accesul se face doar pe un drum de pământ.

4. Cu 17.000 de euro, cei care vor un teren de 400 mp în Giulești, pot plăti această sumă pentru o casă demolabilă. Locuința are 45 mp, dar cei care se gândesc să cumpere casa trebuie să își rezerve bani și pentru demolarea ei, dar și pentru construirea alteia noi.

Imobilul de două camere, are o sobă tencuită cu lut, beci și se află într-o stare avansată de degradare.

3. Cu 12.500 de euro, negociabil, se vinde, mobilată sau nemobilată, o garsonieră în Ferentari. Locuința este finisată cu gresie, faianță, termopan, are ușă metalică, centrala termică de apartament și contorizare individuală pentru toate utilitățile.

Garsoniera, de 16 mp, situată pe locul trei în clasament, se află la parterul unui bloc de patru etaje și este disponibilă imediat.

2. O garsonieră din cartierul Baicului se vinde cu 8.700 de euro. Potrivit agenției imobiliare care intermediază această tranzacție, prețul este atât de mic pentru că proprietarul vrea să vândă imobilul cât mai repede cu putință.

Locuința este racordată la utilități, se află la etajul 2/4 al unui bloc construit înainte de Revoluție, are 15 mp, ușă metalică și este finisată cu gresie, faianță și termopan.

1. Cea mai ieftină locuință, situată în cartierul Ferentari, se vinde și cu 8.500 de euro. Potrivit proprietarului, prețul a fost redus de mai multe ori, de la mai bine de 10.000 de euro, ”din cauza pieței”.

Potrivit anunțului de vânzare, postat pe magazinuldecase.ro, garsoniera, situată la etajul 1/4, a fost renovată parțial, anul trecut, are ușă metalică, gresie, faianță și este disponibilă imediat.

Related posts:

 1. In China milioane de apartamente sunt la vanzare dar nu le cumpara nimeni
 2. Preturi apartamente Bucuresti – Evolutie pe ani
 3. Criză în Israel: populaţia cere mâncare şi locuinţe ieftine
 4. Referendum in Bucuresti pe 19 iunie. Ce Intrebari vor fi
 5. Salonul Auto Bucuresti 2011
This entry was posted in Articles. Bookmark the permalink.

5 Responses to Apartamente si Garsoniere Ieftine de Vanzare in Bucuresti

 1. This looks good…nice property in Bucharest and at best prices. In photos looks good and can be a good bet.

 2. gaminvest says:

  http://www.gaminvest.ro/
  casa de vanzare, imobilaire oradea

 3. marius says:

  am gasit oferte direct e la proprietari pe http://www.adun.ro

 4. Wow, marvelous weblog structure! How long have you been running a blog for? you make running a blog look easy. The total glance of your website is fantastic, as neatly as the content!

 5. Foarte interesanta gama de oferte!!:)